Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

14 Kasım 2012 Çarşamba

geçip gidenler hakkında ..

hepimizin hayatına farklı insanlar, olaylar, kavramlar girer zaman içinde .. bazıları kalıcıdır .. bazılarıysa iz bile bırakmadan geçip gider .. ama konu geçip giden iz bırakanlara gelince, geçip gittiğini bile anlamayız kimi zaman .. hala orda sanarız .. kendimize gelmemiz zaman alır .. gelsek bile bazı noktaları asla unutamayız .. kimimize her hatırladığında acı .. kimimize güzel bir gülümseme .. kimimize alınan dersleri hatırlatır .. ama illaki birşeyler hatırlatır .. ben severim böyle durumları .. geçmişi arada yad etmek hoşuma gider .. çoğu kişiye gitmese de ..

ne demiştim bi de girip hayata iz bırakmadan gidenler vardır .. insanlar .. olaylar .. kavramlar .. işte o an zevk veren .. aslında anı yaşatan durumlar .. bunlar bazen en eğlenceli şeyler gibi görünür ama arkanıza dönüp baktığınızda hatırlamazsınız bile .. bu durumları çok yaşarız .. dediğim gibi hatırlamadığımız için farkında bile değilizdir .. sıradandır .. sadece anlıktır .. nerdeyse hayatın her anı böyledir .. güzel yanı mı dersiniz yoksa düşündürücü yanı mı? asla iz bırakmazlar :) bence iyidir .. herşeyi hatırlamak ve kafaya takmak insanı yorar arkadaş ..

bi de iz bırakacağını düşündüğünüz iz bırakmayanlar var .. buna ne demeli .. şaşırtır böyle durumlar .. o kadar önemsersiniz bitince bir bakarsınız hiçbirşey kalmamış .. ilginç durumlar .. eğlenceli de .. hoş bazen kalsa ağzınızda bir tat fena olmaz .. güzel şeyleri anmak keyiflidir .. mümkün olduğunca her tadın keyfini çıkarmalı insan .. çıkarmalısınız ..

anılar .. her zaman iyi yönü olan .. ders alınan .. asla kafaya takılmaması gerekilen keyif zamanları ..

asla unutmayın .. hayatın içi yine ve hep kendi içinde saklı ..!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger