Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

7 Haziran 2011 Salı

eksiltme ...

birini hayatından çıkartmak bahanelerle olmamalı arkadaş ... istemiyorsan direk söyleyeceksin ... bahaneler uydurmakla ... saçma sapan suç atmalarla ... yalan dolanla olmaz bu iş ... birini çıkartmak zor gibi görünse de kolaydır ama kolay olduğunu anlamak zordur ...

insan birini hayatından niye çıkartır? eğer sevgiliyse başka birini bulduğundan çıkartabilir ... iyi bir sebep ... aynı anda 2 kişiyi idare etmek pek de kaliteli bi hareket değil ... veya artık sevmiyordur ... bu zaten başlı başına bir sebep ... veyahut seviyordur ama katlanamıyor, dayanamıyor, kendini kötü hissediyordur ... bu da olabilir ... mümkündür ... ama biri karşı tarafı bahane edip hayatından çıkartıyorsa işte orda bi acaiplik var demektir ... kesinlikle saklanan bişeyler vardır ki kokusu her zaman çıkar istesen de saklayamazsın ey yabancı!

peki insan hayatından birini çıkartınca kendini nasıl hisseder? genelde kötü der gibi bir havası olsa da insanın ... tam tersidir ... bi anlık şaşkınlık, bi kötü hissetme durumu, bi baş ağrısı ve mide bulantısı ... ertesi gün bi bakmışsınız ki hafiflemişsiniz ... işte aslında bu kadar düşündüğünüz period işte bu kadar kısa sürer ... yok ama ben takarım diyosanız o başka ... takmak serbest ... ama hayat kısa unutmadan ;)

peki sevgili değil de bi dostunuzu, bi arkadaşınızı çıkartıyosanız hayatınızdan ... hatta aileden birini ... işte o biraz yorucu olabilir ... inanın sevgilide daha çok üzülürüm diye düşünürsünüz de insan bünyesi böyle bişey işte ... sevgili tekrar bulunur ama iyi dostlar, daha da ötesi akrabalar bulunmaz ... akraba zaten bulunmaz ... yok git seviş çocuk yap onu sevicem dersen aileden birilerine o başka ... ama bu zor zamanları da atlanmanın iyi bir yolu vardır ... iç dinleme ... evet oturup kendinizi, hayatınızı, yaşanmışlıkları düşünün ... ama iyi düşünün ... bakın o zaman nası bi etki bırakacak? yine normalseniz toparlarsınız ... yok değilseniz ben sizi ıslah edemem ... bi şekilde edilin ne diyim :)

ama doğrudur ki her eksiltme iyi olmayabilir ... ve genelde de bi söz vardır ki bazen tutar "gelen gideni aratabilir" ... haberiniz olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger