Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

4 Nisan 2011 Pazartesi

doğal ...

doğal insan ... nedir? aklındakini, beynini de kullanarak birebir vücut diliyle dışarıya yansıtması gibi bişeydir işte değil mi? peki bi soru ... kaç kişi tanıyorsunuz direk %100 böyle olan insan? ben söyliyim belki de hiç ... duruma göre tavrını politikleştirmeye veya ukalaştırmaya veya artistleştirmeye alışmış bir toplum içindeyiz ... peki bu niye? çünkü kendine güveni az ama herşeye ukala olmayı becerebilen, uyumsuz ama her türlü olayda fikir yürütebilen, içten pazarlıklı ama iyi görünmeyi becerebildiğini düşünen, yalancı ve etrafındakileri kandırdığını sanan bir sürü ezik var etrafımızda ... bu toplumun içindeki bireylerin en büyük derdi, kendinde eksik olduğunu kabul etmeyip, buna rağmen özgüvensiz olmayı başarıp, bunu başkalarıyla dalga geçerek veya hor görerek karşıya yansıtmalarıdır ...

o zaman aklıma şöyle birşey geliyor ... çocukken nasıl bir tramva geçirdin de ey arkadaşım böyle kendini bilmez bir hala girdin?

bu tip insanlarla uğraşmıycan ... kendi haline bırakacaksın ki nasıl olsa sabırlı olamayacak, sinirli bi tipe denk gelip ağzının payını alacaktır ... hoş aldığını bile çoğu model anlamayacaktır ya neyse!

ey insanoğlu senin davranışlarını incelemek gibi bi kavram da olmasa ben neyle uğraşıcam be!! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger