Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

19 Ekim 2012 Cuma

piercing ve dövme ..

tutkularımdan ikisi .. aslında bir bütün olarak düşünebiliriz .. piercing ve dövme ikiz kardeşler gibidir .. bazen ayrı gayrı kalabilirler .. dövmeyi seven piercing sevmeyebilir .. piercingi yaptıran dövdürmeyebilir ama ikisi aynı yerde yapılır mı? yapılır .. ortaya çıkaran aynı olabilir mi? olur .. o zaman kardeşlerdir arkadaş ..

neyse konu o diil .. konu benim ikisinin de tutkunu olmam .. dövme sahibi biri olarak bütün dövmesi olanların söyleyeceği bir şeyi tekrar edicem .. "bir yaptıran asla vazgeçemez .. tekrar yaptırır" .. yalan mı? harbi değil .. bende 4 tane var ve sırada gelecek 2 tane .. piercing derseniz kendi işimi yapıo olsam kesin yaptırırım ama şu an zor o iş .. ama ilerde o da kesindir ..

kadınlarda dövme ve piercinge gelince .. acaip bişey .. hele de yakışıosa sadece o kısma adapte olabilirim .. kadının çirkin olması önemsiz .. ama yanlış anlaşılır mı? anlayan anlar da ben dövmeye, piercinge bakıyorum arkadaş .. her kadına da bakacak değilim .. te allam! ama şu bi gerçek ki acaip yakışıyor çoğu kadına .. her ikisi de ..

göbekte, dudakta, kaşta piercing .. süper! bel arkası, kasıklar, boyun, ense, göbek çevresi, bacaklar .. dövme süper! kısacası ikisi de süper! ve acaip yakışıyor .. görsel paylaşıcam ama ayıp olur .. herkes ister .. ister di mi? kesin ya!

unutmayın .. hayatın keyfi kendi içinde saklı .. konuyu da kısa kestim haberiniz olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger