Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

29 Aralık 2014 Pazartesi

Zeytin .. bizden biri ..

sevdiklerimizi kaybettiğimizde ne yaşıyorsak "Zeytin" içinde aynı şeyleri yaşadık hep beraber .. benim her kayıpta aklıma gelen ilk şey yine geldi aklıma .. ya ismini bir daha seslenemiycez .. bir daha konuşamıycaz .. bir daha hareketlerini, tepkilerini, bakışlarını göremiycez ..

Zeytin kim mi? beni tanıyanlar bilir kim .. evimizin maskotu, bizim önce kardeşimiz, sonra yaşıtımız, sonra büyüğümüz .. keyif kelimesinin direk sözlük anlamlarından .. insana o kadar keşmekeş içinde, sıkıntı içinde enerji veren, hastayken iyi hissetmenizi sağlayan, sinirliyken sakinleştiren, dertliyken dert dinleyen, evin her zaman tek hakimi, bizlerin bir parçası en sevdiğimiz Zeytin ya .. nasıl bilmezsiniz?

Tam 18 yılını bizlerle geçirdin .. bizi mutlu ettin .. bize keyif verdin .. bizi eğlendirdin .. ortak noktamız oldun kimi zaman .. eve gelenlere sevginin nasıl birşey olduğunu gösterdin .. bir kedinin olabileceği herşey oldun bize .. Tabii bunu sağlayan bizimkilerin sevgisini de asla es geçmemek lazım .. bir uyumun neticelerini bizle aralıksız paylaştın Zeytoş .. biz seni sevdik .. sanırım sen de bizi .. umarım herkes senin gibi şanslı olur kediler aleminde .. umarım içimizdeki sevgiyi sonuna kadar verdik sana .. umarım mutlu yaşadın ve mutlu ayrıldın aramızdan .. her kopan giden can gibi sen de gittin aramızdan ama biliyorsun ki ne zaman keyifliysek aklımızda olacaksın .. ne zaman üzülsek seni gözlerimiz arayacak .. ne zaman hasta olsak o tepemize dikilişini anımsıycaz ..

Bir de aklıma geldi Zeytoş .. arkadaşlarım hep iddia etmişti bunu .. senin miyavladığına inanmayan bir sürü dost .. annem umarım okursa ağlamaz ama sen miyav değil bildiğin "Emel" diyordun arkadaş .. sevginin kedice dile gelmesiydi bu sanırsam .. gerçek sevgi bu olsa gerek .. örnek alınması gerekilen ..

Bir de aklımdan asla çıkmaz .. bizim valide nereye sen arkasından oraya .. valide döner 5 dakika sonra sen .. ne güldürürdün beni be Zeytin ..

Kalbimiz hep senle .. seni unutmak mı? Heykelini dikicez oğlum haberin yok :)

Bize verdiklerin için teşekkür ederim ..

Seni şimdiden özledik ..

Koca dostum ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger