Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

26 Şubat 2015 Perşembe

habire değişiyoruz ..

yine bir değişimin arifesindeyken birşeyler karalıyım dedim ..

yine terse dönen ortamlar .. yine abuk subuk insanlar (biri de benim her zamanki gibi) .. yine ne istediğini bilmeyen tipler .. yine kendi hatalarını başkalarına yükleyenler .. yine bilinç dışı hareketler .. bir gelişemiyoruz ya nedense .. toplum gelişeceğine geriye gidiyor arkadaş .. te allam!

neyse .. yine bir değişimin arifesine geldik .. umarım bu aralar hızlanır süreç .. tabi geneli benim elimde ama hadi bakalım görüces .. tabi bazen herşey bizim elimizde olmuyor ama neresinden müdehale edersen o kadar hakimsindir mantığıyla çok da takmamak lazım .. bakalım bu sefer bu değişim beni nerelere götürecek .. bakalım kimlerle tanışacağım .. bakalım hangi ortamlara dalacağım .. şu an daha değişim olacağı net ama başlamadı .. başlayınca bilgisini ayrıca veririm ..

değişimi dışlamayın .. her zaman hazır olun .. sabit fikirlerle ve yaşamla kalırsanız monotonlaşırsınız .. değişim her zaman iyidir .. asla korkmayın .. yeter ki değişimin olacağını kabul edin bünyenizde .. çok daha rahat edersiniz .. karşı çıkarsanız kaybolur gidersiniz ..

ve yine ve her zaman hayatın keyfini çıkartmayı unutmayın ..

harekete devam ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger