Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

29 Mart 2013 Cuma

doğru olanlar hakkında ..

herkese göre değişen bir kavramdır doğru olan .. kimse kimseninkini anlamak zorunda değil en nihayetinde ama saygı göstermesi hayatı herkes için keyifli kılar .. asıl olan gerçekten doğru olanı bulup bulmadığını bilmekten ve bildiğini hayatına uydurmaktan geçer .. uydurmak derken adapte etmek hayatına .. insanlara keyif vermek ve o keyfi sen zaten alırken paylaşabilmek ve diğerlerinin doğrularını da benimseyebilmek ..olay çok basit .. iki kelime "uyum" ve "ahenk" .. bu ikisini aldığında bünye gerisi kendi kendine gelir zaten .. tek sıkıntı bazen anlamamak ve anlaşılamamak olabilir ki; o da zaman ve sabırla kolayca halledilir ..

konumuza dönersek .. doğru olanları anlamanın, algılamanın, fark etmenin ve detaylandırmanın asla zamanı, yaşı, günü, saati, yeri ve kimle olduğu belli olmaz .. bir anda da olabilir; belli bir düzen içerisinde basamak basamak da gerçekleşebilir .. gerekli olan tek şey belki de o doğruyu gerçekten sindirebilmek ve bünyedeki diğer kavramlar ve düşünceler ile özleşleştirebilmektir .. kısacası her yeni şeyin keyfini çıkarabilmektir ..

insanın tek isteği olmalı .. keyif alabilmek .. aldığı keyfi de paylaşabilmek .. tabii ki zaman içinde bazı şeyleri kafamıza takıyoruz .. hayatın getirileri ve götürdükleri .. asıl olan kötü olandan bile keyifli bir an, bir nokta, bir çıkarım yapabilmekten geçer ..

hayata hep gülümseyin .. o arada bir unutsa bile ..

unutmayın .. hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger