Hakkımda

Fotoğrafım
istanbul, kadıköy
hayatın keyfi kendi içinde saklı ..

25 Eylül 2012 Salı

kararlar ..

hepimizin hayatın akışı içinde vermesi gereken kararlar vardır .. bazıları gelişine verilir hayatın, bazıları planlı programlı, bazıları zorunlu, bazıları da birşeyler artık sıkıyorsa, en önemlisi tatmin vermiyorsa artık o akış .. önemli olan kararı verdikten sonra iyi yola girmek için biraz uğraşmaktır .. uğraş konusunda biraz sıkıntılıdır insan yapısı ama gerçekten isterse ve zevk alarak üstüne giderse verdiği kararın sonucu inanın güzel olur .. kötü olsa bile üzülmez .. zevk alarak bireyleri yapmak bile hormonları çalıştırır malum ..

bu aralar bazı kararları verme aşamasında bir bünye olarak bu sürecin keyfini çıkartmaya çalışırken, vazgeçtiğim şeylerin de verdiği sıkıntıyı nötralize etmekle uğraşıyorum .. harbi sıkıldım .. üstüne bir de insanların keyif dolu (!) konuşmalarını bir şekilde kulak algılayınca "bitse de gitsek" modumun dozajı artıyor arkadaş .. bazı şeylerden vazgeçtim bile .. geriye benim verdiğim kararları hızlı bir şekilde daha da aktive etmek .. aktive etme kısmı önemli .. çünkü bir kere aktive olduğu an arkana bakmadan yol alırsın .. alamıyor musun? demek ki daha vazgeçemediğin birşeyler hatta veremediğin kararlar vardır ki o zaman biraz daha oturup düşünmek lazım ..

unutma insanoğlu! hayat senin keyfini şekillendirmenle alakalı tatmin verir .. zorla birşeyleri yaptığın sürece asla mutlu olamazsın .. sadece kandırırsın kendini .. o yüzden uyan ve harekete geç .. seni sıkan şeylerden kurtul .. zevk verenlerine geç .. yoksa hayat öyle senin düşündüğün gibi asırlar boyu devam etmiyor .. ve asla unutma zevk veren şeyler yaratıcılığını da arttırır .. sen dahil herkese keyif verir .. bundan güzel birşey var mı? tabi ki var .. asla gülmeyi ve mutlu olmayı unutmamak .. bazen enerji düşer ama her zaman ordadır .. asla ama asla UNUTMA!

hey! hayatın keyfi kendi içinde saklı ..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger